Friday, July 29, 2011

Mother of the bride :)

Хмммм.... овие неколку почетни блогови се посветив на свадбите. Овој блог одлучив да им го посветам на мајките на невестите и на свекрвите :). Да, на свадбата, невестата е таа која треба да блесне и кон која треба да бидат вперени сите погледи, но мајката на невестат и свекрвата исто така треба да изгледаат убаво, секако во согласност со нивните години. Затоа издвоив неколку комбинации неменети тукму за нив.

1. Костими и кратки фустани

2. Долги фустани
1 comment: